Sos chrzanowy na zimno

0 (0 ocen)

  • 1 min
  • Łatwy

Idealny sos do jajek i wędlin, można polać nim sałatki czy pieczone mięsa, robi się go bardzo szybko, nie wymaga specjalnego nakładu pracy czy składników.

  • 1 min
  • Łatwy

Składniki:

  • 3-4 łyżki chrzanu
    5 łyżek majonezu
    8-10 łyżek gęstego jogurtu naturalnego
    Sok z cytryny do smaku
    Sól, pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Sosy Majonez Sos chrzanowy

Sos chrzanowy na zimno - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Składniki sosu dokładnie wymieszać, doprawić do smaku sokiem z cytryny solą oraz pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Chrzan Jogurt

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować