REKLAMA

Sok z papryki i jabłka

wyświetlono: 23 | dodany do książki kucharskiej: 0 | polecenia: 0

Nigdy nie pomyślałabym, że sok wyciśnięty z papryki może tak wspaniale smakować!

Papryka jest bogata w witaminy, wapń, żelazo, a przy tym jest niskokaloryczna, idealnie sprawdza się podczas diety.
Każdy kolor papryki oferuje nam inny wachlarz zawartości składników odżywczych.
Wysoka zawartość witamin w żółtej papryce pomaga zwalczyć stres i korzystnie wpływa na cerę.

opublikowany: 28.11.2021
Udostępnij Pinterest
  • dla 1 osoby
  • 5 min

Składniki:

  • 1 żółta papryka
    1 większe jabłko
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

Posiłek:

Sposób przygotowania:

  • 1. Jabłko i paprykę dokładnie umyć.
    Usunąć gniazda nasienne i ogonki.
    Wrzucać naprzemiennie po kawałku papryki i jabłka do wyciskarki wolnoobrotowej.
    Wycisnąć sok.
Dodaj do książki kucharskiej
Wyślij Udostępnij Podziel się Wyślij

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Komentarze

Podobne przepisy

Dodane przez: Magda_Z indeks

SOK Z MARCHWI, JABŁKA I TRUSKAWEK

Bogactwo witamin.

kategoria: Desery Napoje sok opublikowany: 13.06.2014 | wyświetlono: 1861 Książki kucharskie: 0 | Polecenia: 0
Dodane przez: justi2401 DSC_3309

Sałatka obiadowa z papryki, jabłka i ogórka

Bardzo smaczny, zdrowy i chrupiący dodatek do drugiego dania.

kategoria: Sałatki ogórki kiszone papryka konserwowa Dodatki opublikowany: 21.05.2015 | wyświetlono: 1180 Książki kucharskie: 0 | Polecenia: 1

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE