SOK Z MARCHWI, JABŁKA I TRUSKAWEK

4.51 (174 ocen)

  • 10 min

Bogactwo witamin.

  • 10 min

Składniki:

  • 6 dużych marchwi
    3 duże jabłka
    20 truskawek
    szczypta cynamonu
Wystaw ocenę:

4.51 (174 ocen)

Zobacz również:

Desery Napoje Sok

Sok z marchwi, jabłka i truskawek - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wszystkie składniki myjemy. Marchew obieramy, truskawki pozbawiamy szypułek a jabłka gniazd nasiennych.
  • 2. Wszystko kroimy na mniejsze kawałki i partiami wrzucamy do sokowirówki.
  • 3. Świeżo wyciśnięty sok przepuszczamy przez sitko, aby pozbyć się ,,resztek,, miąższu. Na koniec dodajemy cynamon. Podajemy schłodzony.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować