Sok warzywno-owocowy

  • wyświetlono: 444 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Sok idealnie nadaje się dla wzmocnienia odporności na chłodne, jesienne dni.

Składniki

2 marchewki
2 jabłka
2 mandarynki

Sposób przygotowania przepisu:

Sok warzywno-owocowy

  • 1. Marchewki oczyszczamy, myjemy, a następnie kroimy na niewielkie kawałki. Jabłka obieramy ze skórki, usuwamy gniazda nasienne, miąższ kroimy na kawałki. Jabłka można dokładnie wyszorować i wrzucać do sokowirówki wraz ze skórką, bo to własnie pod skórką jest najwięcej witamin. Manadarynki obieramy ze skórki, dzielimy na cząstki. Następnie przygotowane owoce i warzywa wrzucamy do sokowirówki.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

w_kilka_chwiljabłkamarchew

Komentarze

Podobne przepisy

Sok- przecier owocowo miętowy

Dodane przez: JOANNA 55a

Sok- przecier owocowo miętowy

Bardzo smaczny sok pełen witamin.

image-0wxlx1w

Dodane przez: Eciborek

Orzeźwiający sok owocowy z miętą

Doskonale nadaje się na upalne...

Dodane przez: PolskaGotuje

sok owocowy na zimę

ponieważ jest bardzo dobry na zimę

Wzmacniająco-oczyszczający sok owocowo-warzywny

Dodane przez: zielonakuchniablog

Wzmacniająco-oczyszczający sok owocowo-warzywny

Prosty w przygotowaniu sok, ale...

jk

Dodane przez: Jola1977-1977

Koktajl dwa kolory-warzywno owocowy

Jeśli ktoś ma ochotę na dużą porcję...

Sok miętowy

Dodane przez: Patusia

Sok miętowy

Z nowości z mojej spiżarce w tym...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE