REKLAMA

Sok dyniowo-jabłkowy

wyświetlono: 576 | dodany do książki kucharskiej: 0 | polecenia: 0

Często taki sok przyrządzam sobie na drugie śniadanie, jest smaczny i sycący, dodaje nam dużo energii w pracy.

opublikowany: 13.10.2015
Udostępnij Pinterest

Składniki:

  • 1 średniej wielkości dynia Hokkaido

    4 kwaskowe jabłka
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

Sposób przygotowania:

  • 1. Dynię obieramy, usuwamy gniazda nasienne, kroimy na mniejsze kawałki w zależności jaki mamy otwór w sokowirówce. Jabłka myjemy, nie obierając, kroimy na ćwiartki, usuwamy gniazda nasienne. Dynię i jabłka umieszczamy w sokowirówce i wyciskamy sok. Przed podaniem sok lekko schładzamy.

Porady

Dodaj do książki kucharskiej
Wyślij Udostępnij Podziel się Wyślij

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Komentarze

Podobne przepisy

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE