Smażony oscypek z boczkiem i borówkami

4.5 (166 ocen)

  • 15 min

Pyszny góralski oscypek z patelni

  • 15 min

Składniki:

  • ocypek wędzony
    plastry boczku
    konfitura z borówek
    tłuszcz do smażenia
Wystaw ocenę:

4.5 (166 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Smażony oscypek z boczkiem i borówkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Oscypek pokroić w plastry ok 6 mm , Na patelni przyrumienić boczek i jednocześnie na drugiej ułożyć plasterki oscypka , smażyć szybko z obu stron, podać z boczkiem i konfiturą z borówek.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować