REKLAMA
Łupacz to gatunek ryby morskiej spokrewnionej z dorszem. Świeże mięso łupacza ma czysty, biało-przejrzysty kolor, jest podobne do mięsa dorsza i może być przygotowywane do spożycia w taki sam sposób. Ja postanowiłam filety łupacza usmażyć w panierce chlebowej i podać z pieczonymi ziemniaczkami oraz sałatką ze szpinaku.
(średnia 5 z 1 głosów)
Porady
Filety ryby w chrupiącej panierce z dodatkiem aromatycznych ziół.
Pikantne piersi kurczaka w chrupiącej panierce z dodatkiem papryki i czosnku.
Pyszna, niepracochłonna przekąska z krewetkami w roli głównej w pikantnej panierce z dodatkiem czosnku, sezamu i szczypty chilli.
Przepis znalazłam w internecie i od tego czasu nie mogłam się doczekać aż go wypróbuje. Ta chrupiąca panierka jest obłędna!
Pyszny chrupiący kalafior w lekko ostrej panierce. Przekąska idealna.
Jajka faszerowane w chrupiącej panierce
Komentarze