Smażony camembert

  • wyświetlono: 2366 |
  • dodany do książki kucharskiej: 30 |
  • polecenia: 7

Doskonały z żurawiną i białym pieczywem maczanym w płynnym środku.

joanna30
Publikacja: Archiwalne przepisy

Składniki

camembert

jajko

ok 1/3 szkl bułki tartej

sól, pieprz, słodka papryka

olej do smażenia

żurawina ze słoiczka

Sposób przygotowania przepisu:

Smażony camembert

  • 1. Jajko rozbełtać z odrobiną soli, pieprzu i papryki. Ser panierować najpierw w jajku, następnie w bułce tartej. Czynność powtórzyć. Smażyć na rozgrzanym oleju kilka minut na złoty kolor. Podawać z żurawiną lub ulubioną sałatką.
KH_04-2014

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilz_roznych_stron_swiataŻurawinacamembertkonkurs_podróżekonkurs_żurawina

Komentarze

Podobne przepisy

Smażony twaróg

Dodane przez: JustKuchcik

Smażony twaróg

Ser biały smażony ze szczypiorkiem...

camembert

Dodane przez: paolineczka

Camembert w pistacjach

Jestem chyba największa fanką sera...

Camembert zapiekany

Dodane przez: gabi99

Camembert zapiekany

pyszny ser zapiekany który wylewa...

Gotowy Malinowy Camembert

Dodane przez: IlonaF

Malinowy Camembert

Moja mama jest mistrzem kuchni...

Panierowany Camembert z żurawiną

Dodane przez: xanthina

Panierowany Camembert z żurawiną

Przepis prosty, szybki i przede...

Camembert panierowany

Dodane przez: ilka_86

Camembert panierowany

Camembert doskonale smakuje panierowany...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE