Smażona kiełbasa śląska z cebulą i skwarkami

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Smażona kiełbasa śląska z cebulą i skwarkami, podana z domowym pieczywem.

  • 30 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • kiełbasa śląska 2 szt.
    cebula 1 szt.
    skwarki z boczku
    sól
    chleb 2-3 kromki
    smalec

Smażona kiełbasa śląska z cebulą i skwarkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kiełbaski nacinamy z obu stron, smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor. Dodajemy skwarki z boczku i cebulę, smażymy kilka minut. Usmażone kiełbaski podajemy ze skwarkami i swojskim pieczywem.

    Smacznego!!!

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy