Smażona kapusta pekińska z koperkiem

4.5 (161 ocen)

  • 30 min

Jako dodatek do dań obiadowych lub jako samodzielne danie

  • 30 min

Składniki:

  • 1 mała kapusta pekińska
    2 łyżki masła
    pół pęczka koperku
    sól i pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (161 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Kapusta zasmażana

Smażona kapusta pekińska z koperkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę pekińską poszatkować jak na surówkę. Na patelni roztopić masło, dodać kapustę, chwilę podsmażyć na średnim ogniu. Następnie dodać posiekany koperek, doprawić solą i pieprzem. Podsmażyć na złoty kolor (kapusta musi być miękka). Podawać na gorąco.

    Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta pekińska Kapusta Koper

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować