Smarowidło z pieczonych udek z koperkiem

5 (157 ocen)

  • 10 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Wspaniała pasta do kanapek. Udka można wykorzystać te, które pozostaną po obiedzie. Smacznie i szybko.

  • 10 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • 2 upieczone udka
    3 łyżki majonezu
    1 łyżka posiekanego koperku
    1/2 łyżeczki przyprawy koperkowej
    1 ząbek czosnku
    pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

5 (157 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Smarowidło z pieczonych udek z koperkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • jk 1. Udka obieram ze skóry i kości , mięso drobniutko kroję. Do mięsa dodaje: majonez, koperek, przyprawy, posiekany czosnek, miksuję blenderem . Podaje do chleba, bułek czy macy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Koper Udka z kurczaka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować