
Dodane przez: Jola1977-1977
Pyszna pasta ze składników które znajdują się w prawie każdej kuchni. Taką pastę można zjeść zarówno na kanapce, świetnie pasuje jako uzupełnienie imprezowych przystawek. Sposobów podania takiej pasty jest wiele, nie ogranicza jej forma ciepła lub zimna
Smarowidło z orientalną nutą
Porady
Taka pasta u mnie znika szybko jeszcze na gorąco, ale świetnie zastępuje humus czy tradycyjny wegański paprykarz
* cieciorkę można wykorzystać z puszki - przyspieszy to proces przygotowania
** blenderem nie rozbijałam na idealnie gładką masę, by pozostawić różnorodną strukturę, co podkreśla chrupiące kawałki orzechów
Dodane przez: Moja Książka Kucharska
Jak zrobić prawdziwy wiejski smalec...
Dodane przez: Mariola123
Smarowidło wieprzowe przygotowałam...
Dodane przez: Jola1977-1977
Wspaniała pasta do kanapek. Udka...
Komentarze