Śledzie ziołowe

5 (187 ocen)

W cebulce z ziołami i suszonymi pomidorami

Składniki:

  • 3 filety a'la matias
    2 cebule
    1/2 łyżeczki soli ziołowej
    1 łyżeczka ziół prowansalskich
    2-3 suszone pomidory w oleju
    olej lub oliwa z oliwek
Wystaw ocenę:

5 (187 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Przekąski

Śledzie ziołowe - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cebulę pokroić w piórka, wrzucić na patelnię, dodać przyprawy, pokrojone pomidory i podlać olejem z pomidorów. Zeszklić i wystudzić. Śledzie pokroić, przykryć cebulą, w razie potrzeby zalać olejem. Przykryć i wstawić do lodówki do następnego dnia. Smacznego :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Matias Śledzie Suszone pomidory

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Impreza Przekąska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować