Śledzie w Salsie

4.5 (157 ocen)

Pyszne śledziki

Składniki:

  • 0,5 kg solonych śledzi
    2 średnie cebule
    4-5 ogórków w occie lub kiszonych
    3-4 łyżki przecieru
    4 łyżki keczupu
    olej, pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (157 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Śledzie w salsie - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Śledzie odmoczyć w wodzie. Pokroić w kawałki.
    Cebulę i ogórki pokroić w kosteczkę. Wszystko razem połączyć z przecierem i keczupem, doprawić. Zalać delikatnie olejem i zostawić na parę godzin lub najlepiej na noc.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Matias Śledzie

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować