REKLAMA
Na wigilijny stół polecają się pyszne pachnące rozmarynem śledzie w sosie pomarańczowym z żurawiną, nasz tegoroczny numer 1, polecamy
(średnia 4.5 z 189 głosów)
Śledzie w sosie pomidorowym z dodatkiem warzyw – w tym wyrazistym akcentem paprykowym. Potrawa pikantnie i aromatycznie doprawiona. W sam raz na postny stół. Śledzie idealne do zaserwowania w Święta i nie tylko.
Wyraziste w smaku śledzie: z ogórkiem konserwowym i cebulą w ostro-słodkim sosie. Idealne jako przystawka na każdą okazję, w gronie rodziny lub przyjaciół.
Śledzie w sosie na bazie jogurtu z dodatkiem duszonki z warzyw cebulowych. Potrawa wzbogacona o aromatyczną suszoną śliwkę, przyprawy korzenne, zioła i świeżą natkę pietruszki. Świetna propozycja na świąteczne menu.
Filety śledziowe w sosie paprykowym z dodatkiem pieczarek i wyrazistych w smaku suszonych pomidorów. Świetna propozycja na zakąskę, ale i też pożywna kolację. Potrawa idealna na świąteczne menu.
Śledzie podajemy na różne sposoby. Szczególnie na Wigilię fantazja nasza nie zna granic. Polecam śledzie z pomarańczą
Śledzie w aromatycznym oleju z dodatkiem korzeni i ziół. Niezastąpione na wigilijnym oraz wielkanocnym stole. Świetna propozycja na imprezową zakąskę. Polecam!
Komentarze