Śledź z fasolką szparagową

0 (0 ocen)

  • 50 min

Z kilku prostych składników można zrobić pyszną sałatkę.

  • 50 min

Składniki:

  • 6 płatów śledzi solonych
    1 duża czerwona cebula
    1 puszka fasoli czerwonej (400 ml)
    15 dag fasoli szparagowej
    4 – 5 łyżek majonezu
    Pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Śledź z fasolką szparagową - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Śledzie namoczyć w wodzie około 30 minut. Następnie pokroić w paski szerokości 1 cm. Cebulę pokroić w kostkę, fasolę odcedzić. Fasolkę szparagową ugotować w osolonej wodzie, pokroić na mniejsze kawałki. Wszystko wymieszać, połączyć z majonezem, doprawić pieprzem do smaku.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Fasola czerwona Fasolka szparagowa Śledzie

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować