Wioleta Korzeniowska
Jogurt naturalny to źródło cennych witamin i minerałów dla Naszego organizmu. Dodając do niego ulubione owoce, musli, bakalie czy otręby stanowi pełnowartościowy posiłek! DOBRY jogurt naturalny to taki, który w swoim składzie ma same DOBRE rzeczy czyli naturalne szczepy bakterii takie jak: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium lactis, Lactococcus lactis ssp. Cremoris, Lactococcus lactis ssp. Lactis, Lactococcus lactis ssp. lactis var. diacetylactis. DOBRY jogurt naturalny wcale nie potrzebuje ulepszaczy w postaci mleka w proszku, cukru, sztucznych barwników czy konserwantów. Świadomość tego co jemy jest niezwykle ważna dla naszego zdrowia!
0 (0 ocen)
Komentarze