Sery z syropem klonowym

0 (0 ocen)

  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Typowe śniadanie amerykańskie. Syrop klonowy z dodatkami. Tutaj z serem camembert i różnymi bakaliami.

  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • - ser camembert: 1 sztuka
    - orzechy włoskie: 1 łyżka
    - suszone daktyle: 1 łyżka
    - płatki migdałowe: 1 łyżka
    - syrop klonowy: 3 łyżki
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Ser

Sery z syropem klonowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ser camembert przekroić tak, aby uzyskać 3 plastry. Na jednym z
    nich ułożyć pokruszone orzechy włoskie, na drugim daktyle, na trzecim migdały.

  • 2. Przygotowane sery ułożyć na wyłożonej papierm do pieczenia blasze. Sery polewamy syropem klonowym i pieczemy około 3-5 minut w temperaturze 200 stopni C.
  • 3. Podajemy gorące sery ze smażonym chlebkiem Indian
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Sery

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Amerykańska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować