Roladki w panierce z mąki kukurydzianej

5 (193 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • 30 min

...

  • 30 min

Składniki:

  • 2 kotlety schabowe
    Papryka konserwowa
    Mąka kukurydziana
    Smalec
    2 ząbki czosnku
    1 jajko
    Sól i pieprz
Wystaw ocenę:

5 (193 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Roladki w panierce z mąki kukurydzianej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kotlety cienko rozbijamy ,czosnek wyciskamy i smarujemy kotlety z jednej strony. Układamy po jednej papryce na kotlety i zawijamy. Solimy i oprószamy pieprzem. Tak przygotowane roladki owijamy w folię spożywczą i wkładamy na noc do lodówki. Następnie obtaczamy w mące kukurydzianej , jajku i znowu w mące. Smażymy na smalcu
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PPWS_01-2016

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować