Schab z wkładką

  • wyświetlono: 749 |
  • dodany do książki kucharskiej: 1 |
  • polecenia: 0

Urozmaicenie tradycyjnej pieczeni ze schabu.

Katarzynka
  • 70min

Składniki

1,2 kg schabu bez kości,2 parówki wieprzowe,po 1 łyżeczce sosu sojowego,ostrej papryki,ziół prowansalskich,pieprzu.

Sposób przygotowania przepisu:

Schab z wkładką

  • 1. Składniki marynaty wymieszać,natrzeć mięso,pozostawić w lodówce(najlepiej na całą noc).Długim nożem lub trzonkiem łyżki drewnianej wydrążyć otwór wzdłuż mięsa.Wsunąć w niego parówki.Piec w rękawie do pieczenia ok.70 min w temp.170 st.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

moj_niedzielny_obiadpieczeń

Komentarze

Podobne przepisy

Pieczeń z wkładką dyniowo - serową

Dodane przez: JustKuchcik

Pieczeń z wkładką dyniowo - serową

Bardzo popularna pieczeń rzymska...

image-1taa4dq

Dodane przez: wiesiołek

Placuszki z wkładką

Od wielu lat popisowe danie mojego...

image-0lvpgsm

Dodane przez: Kasia3004

Schab zapiekany z marchewką

Inna forma podania zwykłego schabu.

mielone

Dodane przez: zuzkaz2

kotlety mielone z wkładką

miękkie soczyste kotlety

image-0dlosbk

Dodane przez: monika016

Kotlety mielone z serową wkładką

Każdy z nas zna kotlety mielone...

Łazanki z wkładką

Dodane przez: majka18958

Łazanki z wkładką

Ta potrawa jest wyjątkowa ponieważ...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE