Schab w cebuli.

4.5 (159 ocen)

Łatwe i szybkie w przygotowaniu. Zawsze jakieś urozmaicenie od zwykłych kotletów schabowych.

Składniki:

  • 1 plaster schabu
    1 cebula
    sól
    majeranek
    pieprz
    warzywna przyprawa uniwersalna
    woda
    olej
Wystaw ocenę:

4.5 (159 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Schab w cebuli. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1.
    Na odrobinie oleju podsmażyć pokrojoną w piórka cebulę, przyprawić warzywkiem, pieprzem i majerankiem. Schab rozbić przyprawić solą, pieprzem i majerankiem. Mięso położyć na cebulę i przykryć patelnię. Następnie podlewamy wodą i dusimy pod przykryciem do czasu aż mięso będzie miękkie. Smacznego:)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować