SAŁATKA Z WARZYWAMI Z ROSOŁU I CZERWONĄ FASOLĄ

0 (0 ocen)

  • 10 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Jeżeli nie macie pomysłu na wykorzystanie warzyw pozostałych z gotowania zupy, mam dla Was szybki przepis na sałatkę. :)

  • 10 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • warzywa z rosołu (pietruszka, seler, 2 marchewki),
    opakowanie czerwonej fasoli,
    większa garść tartego sera żółtego,
    5 jajek,
    łyżka posiekanej natki pietruszki,
    majonez,
    sól,
    pieprz.

Sałatka z warzywami z rosołu i czerwoną fasolą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotuję na twardo, kroję w kostkę wraz z warzywami.
    Fasolę osączam z zalewy.
    Wszystkie składniki sałatki łączę z majonezem, doprawiam do smaku solą i pieprzem.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy