sałatka z warzyw z rosołu

4.5 (165 ocen)

  • 20 min

smak dzieciństwa

  • 20 min

Składniki:

  • - warzywa ugotowane wcześniej w rosole ( marchew, korzeń pietruszki, seler)
    - 5 kartofli,
    - 4 jajka,
    - 2 ogórki kiszone
    - majonez, sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (165 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Sałatka z warzyw z rosołu - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Są to warzywa które wcześniej gotowałam w wywarze rosołowym do żurku. Wszystkie składniki kroimy w kostkę dodajemy majonez i doprawiamy do smaku.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować