Sałatka z tuńczykiem i kapustą pekińską

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Szybka sałatka .Idealna na kolację.Bardzo smaczna i zdrowa:)

  • 30 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • mała kapusta pekińska lub pół większej
    pół papryki czerwonej
    puszka tuńczyka w kawałkach w sosie własnym
    4 jajka
    2 kiszone ogórki
    100 gram sera żółtego
    majonez 2 łyżki
    jogurt naturalny 2 łyżki
    sól,pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Jajko

Sałatka z tuńczykiem i kapustą pekińską - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo.Pokroić w kostkę,kapustę poszatkować,paprykę,ser żółty,ogórki w kostkę.Dodać tuńczyka z puszki,majonez i jogurt,wymieszać,doprawić do smaku.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka Kapusta pekińska Ogórek Papryka Tuńczyk

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować