SAŁATKA Z TUŃCZYKIEM I GRZANKAMI CZOSNKOWYMI

4.5 (173 ocen)

  • 20 min

SZYBKA I PRZEPYSZNA SAŁATKA Z CHRUPIĄCYMI GRZANKAMI I KIEŁKAMI FASOLI MUNG

  • 20 min

Składniki:

  • 1 MIX SAŁATEK np. z Biedronki
    1 opakowanie pokruszonych GRZANEK z oliwą czosnkiem i pietruszką z Biedronki
    1/2 majonezu
    1/2 jogurtu naturalnego
    2 puszki tuńczyka w kawałkach
    1 puszka kukurydzy
    1 puszka kiełków fasoli Mung np. z Bonduelle
    pieprz, sól
Wystaw ocenę:

4.5 (173 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Sałatka z tuńczykiem i grzankami czosnkowymi - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Grzanki pokruszyć, do nich dodać odcedzony tuńczyk, kukurydzę, kiełki i wymytą sałatę. Dodać jogurt, majonez - wszystko doprawić solą i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować