sałatka z tuńczyka z kiełkami fasoli mung, jajkiem i kukurydzą

4.5 (150 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • 30 min
  • Dla 4 osób

sprawdzona sałatka z tuńczyka na drugie śniadanie

  • 30 min
  • Dla 4 osób

Składniki:

  • tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
    jajka 2 sztuki
    szczypiorek pół pęczka
    kukurydza 1/2 puszki
    fasola czerwona 1/2 puszki
    kiełki fasoli mung 1 mała puszka
    sól do smaku
    pieprz
    ogórek zielony 1 sztuka
    natka pietruszki
    majonez
    musztarda
    ketchup pikantny
Wystaw ocenę:

4.5 (150 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Jajko

Sałatka z tuńczyka z kiełkami fasoli mung, jajkiem i kukurydzą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. tuńczyka odlewa z sosu, jajka gotuję , zimne kroję w kostkę, szczypiorek i natkę pietruszki siekam drobno, kiełki fasoli ,kukurydzę oraz fasolę czerwoną przekładam na sitko, następnie wszystko przekładam do miski wraz z ogórkiem pokrojonym w kostkę , dodaję do smaku sól pieprz oraz po 1 łyżeczce majonezu i ketchupu i pół musztardy ,całość mieszam. wstawiam na godz. do lodówki
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Lunch

Podobne przepisy

To może cię zainteresować