Sałatka z selerem naciowym i tuńczykiem

4.38 (189 ocen)

  • 10 min

Ekspresowa sałatka ze składników wspierających nasze zdrowie:)

  • 10 min

Składniki:

  • Puszka tuńczyka w sosie własnym
    4 łodygi selera naciowego
    Mała puszka kukurydzy
    3 jajka ugotowane na twardo
    1 średnia czerwona cebula
    4 łyżki majonezu
    Sól i pieprz
Wystaw ocenę:

4.38 (189 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Sałatka z selerem naciowym i tuńczykiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Tuńczyka i kukurydzę odsączyć z zalewy. Obrane jajka pokroić w grubszą kostkę, a cebulę w drobną. Seler naciowy pokroić w krążki. Wszystko ze sobą wymieszać, doprawić pieprzem i solą.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować