REKLAMA

Sałatka z owoców II

wyświetlono: 344 | dodany do książki kucharskiej: 1 | polecenia: 0

Bardzo dobre połączenie owoców i serka danio. Pyszna bardzo lubimy tą sałatkę.

opublikowany: 19.09.2013
Udostępnij Pinterest
  • 12 min

Składniki:

  • - 1 jabłko
    - 1 banan
    - 1 brzoskwinia ( może być z puszki wtedy 2 połówki)
    - 2 łyżki rodzynek
    - serek danio 150 g ( ja użyłam 175 g, bo taki akurat był w sklepie )
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

Sposób przygotowania:

  • 1. Owoce obieramy i kroimy w kostkę. Rodzynki zalać wrzątkiem i moczyć 5 minut. Owoce i osuszone ręcznikiem papierowym rodzynki wkładamy do miski i zalewamy serkiem danio, mieszamy i przekładamy do salaterek.
Dodaj do książki kucharskiej
Wyślij Udostępnij Podziel się Wyślij

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

Dodane przez: anita176 20190925_154312

sałatka z owoców morza

Znakomita propozycja na rodzinne uroczystości

kategoria: Sałatki opublikowany: 02.01.2015 | wyświetlono: 1558 Książki kucharskie: 0 | Polecenia: 0
Dodane przez: capri capri

sałatka ziemniaczana II

Dla miłośników ziemniaków w doborowym towarzystwie :)

kategoria: Sałatki ogórki kiszone majonez opublikowany: 05.11.2013 | wyświetlono: 511 Książki kucharskie: 3 | Polecenia: 0
Dodane przez: aniak aniak

Sałatka z owoców

Pyszna sałatka owocowa idealna na przekąskę.

kategoria: Sałatki sałatka owocowa opublikowany: 26.04.2013 | wyświetlono: 851 Książki kucharskie: 1 | Polecenia: 0
Dodane przez: Beata07 Beata07

Rafaello II

biszkopt i przepyszna masa o smaku kulek Rafaello

kategoria: Desery biszkopty rafaello kulki opublikowany: 26.08.2013 | wyświetlono: 5288 Książki kucharskie: 11 | Polecenia: 0
Dodane przez: Maggie79 20191022_130807

KORECZKI IMPREZOWE II

smaczne i łatwe do zrobienia- może ciut pracochłonne ale za to smakują i wyglądają

kategoria: Przystawki koreczki Przekąski Ser opublikowany: 02.03.2017 | wyświetlono: 9156 Książki kucharskie: 2 | Polecenia: 0

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE