"sałatka" z makreli

4.5 (175 ocen)

  • 20 min

Jeśli ktoś lubi ryby, warto spróbować

  • 20 min

Składniki:

  • - makrela wędzona
    - jajka
    - cebulka
    - ogórek konserwowy
    - sól, pieprz
    - majonez
Wystaw ocenę:

4.5 (175 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Pasta rybna

"sałatka" z makreli - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rybę obrać z ości i rozdrobnić widelcem na talerzu. Jajka ugotować na twardo i podobnie jak ogórki i cebulkę pokroić w drobną kostkę. Wszystkie składniki wymieszać. Doprawić solą, pieprzem i majonezem.

Porady

Ja jem na kanapce, posmarowane odrobiną majonezu i posypane cebulką.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Makrela

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować