Sałatka z kopytkami i marynowanymi opieńkami

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Nowe wykorzystanie domowych kopytek

  • 30 min
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 15 sztuk kopytek z obiadu
    Słoik marynowanych opieniek
    5 jaj ugotowanych ma twardo
    4 plastry mielonki
    Mały słoik konserwowej marchewki i fasolki szparagowej
    1 cebula
    Sól
    Pieprz
    Majonez
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Sałatka z kopytkami i marynowanymi opieńkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wszystkie składniki kroimy w kostkę. Dodajemy majonez, doprawiamy solą i pieprzem

Porady

Sałatka najlepiej smakuje następnego dnia

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować