Sałatka z kiszonej kapusty

0 (0 ocen)

  • 15 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Zdrowie na talerzu. Pasuje do ryby, do mięsa. Kapusta z marchewką, rukolą, rodzynkami, słonecznikiem. Po prostu pyszna.

  • 15 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • 500 g kapusty kiszonej
    marchewka starta na tarce o dużych oczkach
    garść pokrojonej drobno rukoli
    rodzynki - 4 łyżki
    pestki słonecznika - 4 łyżki
    miód - 2 łyżki
    olej lniany - 2 łyżki
    pieprz czarny świeżo mielony
    sól do smaku
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Sałatka z kiszonej kapusty - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wszystkie składniki umieścić w salaterce i dokładnie pomieszać. Sałatkę odstawić na ok 15 min, żeby smaki się polubiły. Podać do ryby, albo mięsa. Może to być też samodzielne danie. Smacznego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

4.4 (5 ocen)

Zdobywca nagrody

Surówka z kiszonej kapusty z marchewką i pestkami

To może cię zainteresować