Sałatka z kapusty pekińskiej z tuńczykiem

5 (200 ocen)

smaczna,zdrowa kolorowa sałatka

Składniki:

  • • 1 nieduża kapusta pekińska
    • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
    • 1 puszka kukurydzy
    • 1 świeży pomidor
    • 1 świeży ogórek
    • Jogurt naturalny
    • Odrobina cukru, pieprzu, soli
Wystaw ocenę:

5 (200 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Sałatka z kapusty pekińskiej z tuńczykiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę umyć, pokroić w paski i ułożyć w salaterce. Następnie dodać tuńczyka, osączoną kukurydzę, pokrojony ogórek, pomidora i przyprawy. Całość polać jogurtem naturalnym i wymieszać. Udekorować plasterkami ogórka lub pomidora. Sałatkę przygotowywać krótko przed podaniem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować