Sałatka z kapusty pekińskiej z marynowanymi grzybami

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Szybka i prosta sałatka do obiadu.

  • 30 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • Składniki:

    1 średnia kapusta pekińska
    pęczek szczypiorku
    1 słoiczek grzybów marynowanych prawdziwków
    200g jogurtu naturalnego typu greckiego
    1/2 słoiczka chrzanu
    1 łyżka majonezu
    sól.pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Grzyby marynowane

Sałatka z kapusty pekińskiej z marynowanymi grzybami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę pokroić w paski. Grzybki pokroić w paski. Szczypiorek drobno posiekać. Wszystkie składniki wymieszać. Do jogurtu dodać chrzan, majonez, wymieszać i dodać do sałatki. Doprawić solą i pieprzem, wymieszać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Grzyby Kapusta pekińska Prawdziwki Szczypiorek

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Bez gotowania Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować