Sałatka z fetą

5 (184 ocen)

sałatka z fetą do dań mięsnych

Składniki:

  • 4 ogórki małosolne
    4 średnie pomidory malinowe
    1 cebula
    100 g sera w kostkach typu feta
    2 łyżki świeżego posiekanego koperku
    3 łyżki oleju
    sól do smaku
    cukier do smaku
    pieprz kolorowy do smaku
Wystaw ocenę:

5 (184 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Sałatka z fetą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pomidory umyj i pokrój w sporą kostkę, wrzuć do miski.
    Ogórki opłukaj i również pokrój w kostkę, po czym dodaj do pomidorów.
  • 2. Cebulę obierz, umyj i także pokrój w kostkę, fetę odsącz z zalewy i razem z cebulą i koperkiem wrzuć do miski.
    Dopraw do smaku przyprawami i podawaj po około pięciu minutach.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować