Sałatka z fasolki szparagowej

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Szybko i smacznie

  • 20 min
  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • Pół kilo ugotowanej żółtej fasolki szparagowej
    4 ugotowane na twardo jajka
    Średnia cebula
    10 dag mielonki turystycznej
    Sos czosnkowy w butelce
    Sól
    Pieprz

Sałatka z fasolki szparagowej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cebulę pokroić w kostkę, podobnie jak jajka , mielonkę i fasolkę. Mieszamy wszystkie składniki, zalewamy sosem czosnkowym i ponownie delikatnie mieszamy. Na koniec doprawiamy solą i pieprzem

Porady

Sos czosnkowy możemy wykonać samodzielnie mieszając majonez, kwaśną śmietanę, czosnek i sól.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy