SAŁATKA Z FASOLKĄ I TUŃCZYKIEM

4.5 (172 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • 20 min

smaczna sałatka dla smakoszy tuńczyka

  • 20 min

Składniki:

  • 1/2 kg zielonej fasolki szparagowej

    4 korniszony

    1 puszka tuńczyka w sosie własnym

    1 czerwona cebula

    kilka pomidorów koktajlowych

    4 jajka

    sos:

    przyprawa koperkowo - ziołowa do sałatek

    olej, woda
Wystaw ocenę:

4.5 (172 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Jajko

Sałatka z fasolką i tuńczykiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Fasolkę ugotować, przelać zimną wodą i odstawić do wystudzenia.

    Korniszony pokroić na spore kawałki, cebulkę pokroić w piórka,

    pomidory pokroić na kawałki, jajka ugotować na twardo i pokroić na części.

    Składniki ułożyć w salaterce: fasolka, korniszony, tuńczyk, cebulka, pomidory i jajka.

    Całość zalewamy sosem koperkowo - ziołowym przygotowanym zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Fasola Jajka Pomidor Tuńczyk

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PPWS_04-2013

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować