Sałatka z buraków czerwonych i fasoli czerwonej

0 (0 ocen)

  • 60 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Idealny dodatek do mięs i wędlin.

  • 60 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 kg buraków czerwonych
    1 puszka fasoli czerwonej
    4 łyzki majonezu
    sok z 1/2 cytryny
    cukier, sól i pieprz do smaku.
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Buraczki

Sałatka z buraków czerwonych i fasoli czerwonej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Buraczki ugotować, obrać ze skórki, zetrzeć na tartce o drobnych oczkach. Dodać odsaczoną fasolę sól, pieprz, majonez, cukier i sok z cytryny, wymieszać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Fasola czerwona Sałata Warzywa

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Gotowanie Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować