Sałatka wielowarzywna

4.5 (182 ocen)

  • 60 min

Sałatka wielowarzywna podana do obiadu w zimie, przypomni nam o lecie.

  • 60 min

Składniki:

  • 5 cukinii
    1 kapusta biała
    3 cebule
    1kg ogórków
    0,5 kg marchewki
    zalewa;
    1 l octu
    1 kg cukru
Wystaw ocenę:

4.5 (182 ocen)

Zobacz również:

Przetwory

Sałatka wielowarzywna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. wszystkie warzywa poszatkować posolić i zostawić na noc.
    warzywa wrzucić na gotujący się ocet z cukrem i gotować 10 min po tym czasie sałatkę włożyć do słoików i gotowe

Porady

można dodać paprykę

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować