Sałatka warstwowa

4.5 (156 ocen)

  • 30 min

Sałatka z kilku warstw. Wygląda nie tylko ładnie , ale i smakuje.

  • 30 min

Składniki:

  • 1 puszka czerwonej fasoli 400g
    5 łyżek ketchupu
    4 jajka
    1 por
    10 łyżek majonezu
    6 ogórków konserwowych
    1 słoik pieczarek marynowanych 280g
    1 czerwona papryka
    1/2 pęczka szczypiorku
Wystaw ocenę:

4.5 (156 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Sałatka warstwowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo.
    Pora, ogórki, pieczarki, paprykę, jajka pokroić w kostkę.
    W szklanej misce ułożyć poszczególne warstwy sałatki.
    1 fasola
    2 ketchup
    3 jajka
    4 por
    5 majonez
    6 ogórek konserwowy
    7 pieczarki marynowane
    8 majonez
    9 czerwona papryka
    10 szczypiorek
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Fasola Sałata Warzywa

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować