Sałatka ryżowa z chrupiącą kukurydzą i majonezem czosnkowym

4.5 (151 ocen)

  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Pierwszy karnawałowy weekend trwa, tak więc pora na szaleństwo nie tylko na parkiecie.

  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:


  • - ugotowany ryż: 2 łyżeczki
    - kukurydza konserwowa -puszka: 1 łyżeczka
    - majonez czosnkowy: 1 łyżeczka
    - przyprawa Specialite suszone pomidory z bazylią i czosnkiem: 1 szczypta
Wystaw ocenę:

4.5 (151 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Sałatka ryżowa z chrupiącą kukurydzą i majonezem czosnkowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. W łyżeczce układamy kolejno ryż, kukurydzę, majonez i przyprawa Specialite.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować