Sałatka pieczarkowa z fasolą

4.5 (193 ocen)

Smaczne śniadanie :)

Składniki:

  • 1/2 kg pieczarek
    1 puszka czerwonej fasoli
    1/2 pora
    4 jajka
    2-3 łyżki majonezu
    1 łyżeczka musztardy
    sól i pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

4.5 (193 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Przystawki

Sałatka pieczarkowa z fasolą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pieczarki pokroić i odgotować w osolonej wodzie. Odcedzić ostudzić i odcisnąć. Jajka ugotować na twardo i zetrzeć na grubym oczku. Pieczarki wymieszać jajkiem, osączoną fasolą i posiekanym porem. Składniki sałatki wymieszać z majonezem, musztardą i doprawić do smaku.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Fasola Sałata Fasola czerwona

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Impreza Śniadanie Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować