SAŁATKA OBIADOWA Z PAPRYKĄ I FETĄ

0 (0 ocen)

  • 10 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Szybka i smaczna sałatka do obiadu i potraw z grilla.

  • 10 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 100 g roszponki,
    mała papryka czerwona,
    1/3 zielonego ogórka,
    100 g sera sałatkowego lub fety,
    łyżka oleju smakowego lub oliwy.
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Sałatka obiadowa z papryką i fetą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Sałatę myję i osuszam, przekładam do miski.
    Fetę kroję w kostkę, paprykę i ogórka w małe paseczki.
    Wszystkie warzywa łączę z olejem, mieszam.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Roszponka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować