Sałatka konserwowa

4.5 (140 ocen)

  • 30 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Sałatka konserwowa - posmakuje wielbicielom tradycyjnej sałatki jarzynowej, jest bardzo szybka w przygotowaniu.

  • 30 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 10 jaj ugotowanych na twardo,
    1 słoik selera konserwowego,
    majonez,
    1 łyżka musztardy delikatesowej,
    większy słoik mieszanki groszek - marchewka,
    sól,
    pieprz,
    1/2 czerwonej cebuli.
Wystaw ocenę:

4.5 (140 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Sałatka jarzynowa

Sałatka konserwowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Warzywa odsączamy z zalewy. Jajka i seler siekamy. Cebulkę kroimy w drobną kostkę. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy majonez, doprawiamy solą oraz pieprzem. Sałatkę można przygotować dzień wcześniej.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Sałata

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Impreza

Podobne przepisy

To może cię zainteresować