Sałatka alpejska

4.98 (161 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Sałatkę robi się błyskawicznie i jest naprawdę wyjątkowo smaczna.

Składniki:

  • 1 wędzona pierś z kurczaka,
    puszka kukurydzy,
    puszka czerwonej fasoli,
    słoik konserwowego potartego selera,
    puszka ananasów,
    4 łyżki majonezu.
Wystaw ocenę:

4.98 (161 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Sałatka alpejska - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pierś z kurczaka i odsączone plastry ananasa pokroić w kosteczkę. Seler odsączyć, drobniutko posiekać. Fasolę i kukurydzę osączyć, wszystko wymieszać, dodać majonez.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Sałata Seler

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PPWS_01-2017

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować