SURÓWKA COLESLAW Z CZERWONĄ KAPUSTĄ

5 (187 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • 30 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Smaczny i zdrowy dodatek do dań głównych.

  • 30 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 mała główka czerwonej kapusty
    2 marchewki
    1/2 cebuli
    1/3 szklanki majonezu
    1 łyżka octu jabłkowego
    1 łyżeczka cukru
    1/4 łyżeczki pieprzu
    1 łyżka musztardy
Wystaw ocenę:

5 (187 ocen)

Zobacz również:

Surówki Dodatki

Surówka coleslaw z czerwoną kapustą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę seszatkowac na tarku do kapusty. Marchewkę obrać i zetrzeć na tarku o grubych oczkach, cebulę drobno pokroić. Kapustę połączyć z pozostałymi składnikami, naczynie nakryć folia i schłodzić przez ok. 30 minut.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Czerwona kapusta Warzywa

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować