Sałatka

  • wyświetlono: 2057 |
  • dodany do książki kucharskiej: 5 |
  • polecenia: 0

Pyszna,niekłopotliwa,szybka sałatka do mięs,wędlin

eluchap
  • 6 porcje
  • Łatwy

Składniki

- kapusta pekińska: 1 sztuka
- zielone oliwki (bez pestek słoiczek): 1 sztuka
- groszek konserwowy (puszka): 1 sztuka
- ser żółty: 250 gramów
- sól,pieprz (do smaku): 1 łyżeczka
- majonez: 3 łyżki
- papryka czerwona (świeża): 1 sztuka
- fasola czerwona (puszki): 1 sztuka

Polecane:


Sposób przygotowania przepisu:

Sałatka

  • 1. Kapustę pekińską drobno pokroić. Fasolę odcedzić na sicie. Dodać do kapusty pekińskiej, oliwki, oraz pokrojoną w kostkę paprykę czerwoną ,ser. Przyprawić solą i pieprzem.Wymieszać z majonezem.Majonez można zastąpić jogurtem naturalnym

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

latozimaSałatkawiosnaPrzyślij Przepiskuchnia polskajesieńpikniklekka_kuchnia
 

Komentarze

Podobne przepisy

Dodane przez: PolskaGotuje

Sałatka

Pyszna, świerza sałatka.

Sałatka bankietowa

Dodane przez: 2milutka

Sałatka bankietowa

Ta znakomita sałatka wpisuje się...

Sałatka warstwowa

Dodane przez: rasjoanna

Sałatka warstwowa

Efektowana sałatka warstwowa na...

Sałatka meksykańska

Dodane przez: aniak4

Sałatka meksykańska

Szybka i bardzo smaczna sałatka....

image-1km0v28

Dodane przez: paolineczka

Sałatka hawajska

Uwielbiam połączenie ananasa, selera...

Sałatka chrzanowa

Dodane przez: Cukiereczek

Sałatka chrzanowa

Sałatka ma bardzo charakterystyczny,...