Sałatka

  • wyświetlono: 2343 |
  • dodany do książki kucharskiej: 5 |
  • polecenia: 0

Pyszna,niekłopotliwa,szybka sałatka do mięs,wędlin

eluchap
  • 6 porcje
  • Łatwy

Składniki

- kapusta pekińska: 1 sztuka
- zielone oliwki (bez pestek słoiczek): 1 sztuka
- groszek konserwowy (puszka): 1 sztuka
- ser żółty: 250 gramów
- sól,pieprz (do smaku): 1 łyżeczka
- majonez: 3 łyżki
- papryka czerwona (świeża): 1 sztuka
- fasola czerwona (puszki): 1 sztuka

Sposób przygotowania przepisu:

Sałatka

  • 1. Kapustę pekińską drobno pokroić. Fasolę odcedzić na sicie. Dodać do kapusty pekińskiej, oliwki, oraz pokrojoną w kostkę paprykę czerwoną ,ser. Przyprawić solą i pieprzem.Wymieszać z majonezem.Majonez można zastąpić jogurtem naturalnym

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

latozimaSałatkawiosnaPrzyślij Przepiskuchnia polskajesieńpikniklekka_kuchnia

Komentarze

Podobne przepisy

Sałatka śródziemnomorska

Dodane przez: 2milutka

Sałatka środziemnomorska

Pyszna prosta i aromatyczna sałatka...

Sałatka z selerem konserwowym

Dodane przez: emalitowska

Sałatka

Szybka i prosta

Sałatka gyros

Dodane przez: Our cooking space

Sałatka gyros

To jedna z moich ulubionych sałatek...

Sałatka Cobb

Dodane przez: Cukiereczek

Sałatka Cobb

Sałatka Cobb to klasyka kuchni...

Sałatka meksykańska

Dodane przez: aniak4

Sałatka meksykańska

Szybka i bardzo smaczna sałatka....

Dodane przez: PolskaGotuje

Sałatka

Pyszna, świerza sałatka.

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE