Sakiewki z szynki parmeńskiej

4.49 (177 ocen)

Prosta i smaczna przystawka z pyszna gorgonzola i orzechami.

Składniki:

  • 100 gr szynki parmenskiej w plastrach
    100 gr gorgonzoli
    50 gr serka smietankowego
    50 gr orzechow wloskich
Wystaw ocenę:

4.49 (177 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Sakiewki z szynki parmeńskiej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Gorgonzole mieszamy z serkiem smietankowym,dodajemy orzechy drobno pokrojone i tak otrzymana mase wykladamy na srodek kazdego plastra szynki,delikatnie uformowac sakiewke,ktora spinamy np.szczypiorkiem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować