Pasta z twarogu i makreli w pomidorach

4 (3 ocen)

  • 30 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Zapraszam na smaczną pastę do pieczywa. Przygotowana z twarogu i filetów z makreli w sosie pomidorowym z cebulką. Polecam.

  • 30 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 puszka filetów makreli w sosie pomidorowym ( 170 g )
    100 g twarogu
    1 mała cebula
    1 łyżka ketchupu
    1/2 łyżeczki papryki wędzonej w proszku
    sól do smaku
    pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

4 (3 ocen)

Zobacz również:

Kanapki Pasty Pasta rybna

Pasta z twarogu i makreli w pomidorach - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Do miski przekładamy twaróg, filety z makreli z sosem, pokrojoną w kosteczkę cebulę, ketchup, przyprawy.
    Wszystko razem rozgniatamy i mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Twaróg

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować