Pasta jajeczna z rzodkiewką

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Smaczna pasta jajeczna z dodatkiem chrupiącej rzodkiewki. Polecam na kanapki.

  • 30 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 3 jajka ugotowane na twardo
    1 mały pęczek rzodkiewek
    1 cebula dymka ze szczypiorkiem
    2 - 3 łyżki majonezu
    sól do smaku
    pieprz do smaku

Pasta jajeczna z rzodkiewką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka obieramy i kroimy w kosteczkę. Rzodkiewki ( bez liści ) myjemy i osuszamy z wody, kroimy w kosteczkę. Cebulę czyścimy i kroimy na drobno.
    Pokrojone składniki wkładamy do miski i dodajemy majonez i przyprawy, mieszamy.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy