Koktajl z maślanki, awokado, rukoli, brzoskwini, pestek dyni

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Smaczny i sycący koktajl na maślance z owocami, rukolą i pestkami dyni. Polecam.

  • 20 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 500 g maślanki
    1 awokado
    garść rukoli
    1 duża brzoskwinia
    1 łyżka pestek dyni
    1 łyżeczka miodu

Koktajl z maślanki, awokado, rukoli, brzoskwini, pestek dyni - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rukolę, awokado, brzoskwinie myjemy. Do kielicha blendera wlewamy maślankę i dodajemy pokrojone na kawałki awokado, brzoskwinie ( bez skórki i pestki ), rukolę i pozostałe składniki. Blendujemy.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy